home pageΕφαρμογές των προιόντων μαςΈτοιμοι Προκατασκευασμένοι ΠίνακεςΜπουτονιέρες 'ΈργαΕπικοινωνήστε μαζί μας

Τα προϊόντα iLight βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται κεντρική ελεγχόμενη ή προγραμματιζόμενη διαχείριση φωτισμού ή ελέγχος dimming σε μεγάλα φορτία ή συνδυασμός των ανωτέρω. Σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, από έξυπνα σπίτια, εμπορικά κέντρα, εκκλησίες, συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, κρουαζιερόπλοια, κότερα, εστιατόρια και θεματικά πάρκα.
Έχουμε εμπειρία στην παροχή λύσεων, για διαχείριση μεγάλης κλίμακας αρχιτεκτονικού φωτισμού και πλήρως ολοκληρωμένων συστημάτων ψυχαγωγίας. Οι δυνατότητες των προϊόντων μας είναι εκτεταμένες: από ισχυρό λογισμικό, κομψούς πίνακες ελέγχου και μια εκτενής γκάμα ελεγκτών για dimming και έλεγχο όλων των τύπων φορτίου.

Οι έτοιμοι προκατασκευασμένοι πίνακες που διατίθενται περιλαμβάνουν τις ηλεκτρικές ασφάλειες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους τοποθετήσουμε στον τοίχο και να τους τροφοδοτήσουμε με ρεύμα.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην δημιουργικότητα κατά την φάση του σχεδιασμού. Οι ανεξάντλητες επιλογές των προϊόντων και των περιφερειακών του δικτύου iCAN ενισχύουν, χωρίς να περιορίζουν στο παραμικρό τη διαδικασία σχεδιασμού.
Η iLight έχει μια ολοκληρωμένη σειρά ελεγκτών που καθιστά δυνατό τον έλεγχο πρακτικά οποιασδήποτε πηγής φωτός, συμπεριλαμβανομένων ωμικών, χωρητικών και επαγωγικών φορτίων, λαμπτήρων φθορισμού με έλεγχο 1-10V, DALI και DSI, λαμπτήρων ψυχρής καθόδου, ΝΕΟΝ, LED, DMX512 καθώς επίσης και τον έλεγχο οποιουδήποτε διακοπτόμενου φορτίου (ρευματοδοτών, συσκευών κ.λ.π).

Η iLight διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία συνεργασίας με βραβευμένους σχεδιαστές φωτισμού, παρέχοντας τα εργαλεία ελέγχου που βοηθούν να δημιουργήσουν καινοτόμες και εμπνευσμένες λύσεις φωτισμού.

Έχουμε εργαστεί σκληρά ώστε να εξασφαλίσουμε την εύκολη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση και λειτουργία των υλικών μας. Το δίκτυο iCAN υλοποιείται με καλωδίωση UTP Cat.5 (Physical Layer). Για την μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιείται το εξαιρετικά γρήγορο και σταθερό πρωτόκολλο CANbus.
Το σύστημα iCAN παρέχει επίσης θύρες RS232 και RS485 για εύκολη ενσωμάτωση - διασύνδεση σε οπτικοακουστικά συστήματα (AV) καθώς και συστήματα ελέγχου κτιρίου (BEMS). Μια σειρά από θύρες σύνδεσης iCAN επιτρέπουν στο σύστημα iLight να αποτελέσει το κέντρο ελέγχου σε μία "έξυπνη" εγκατάσταση, αίροντας την ανάγκη για πρόσθετα συστήματα ελέγχου.
Η κατανεμημένη ευφυϊα σε όλο το δίκτυο iCAN καθιστά το σύστημα εύκολα επεκτάσιμο και σε αντίθεση με πολλά άλλα, όμοιας φιλοσοφίας συστήματα, η λειτουργία του δεν εξαρτάται μόνο από ένα κεντρικό επεξεργαστή.
Για την επιλογή των σημείων ελέγχου του συστήματος (διακοπτικό υλικό, οθόνες κ.λ.π) προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υλικών σε μια ποικιλία από στυλ και φινιρίσματα ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Η εταιρεία iLight προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής πάνελ ελέγχου κατά παραγγελία.
Οι οικονομικά προσιτές, έγχρωμες LCD οθόνες αφής δίνουν τη δυνατότητα εισαγωγής γραφικών, λογότυπων η 3D σχεδίων κτιρίου ώστε να δημιουργούνται μοναδικά σχέδια.
Το iCAN είναι ένα σύστημα βασισμένο σε προγραμματιζόμενο λογισμικό. Παρέχει στον χρήστη τεράστια ευελιξία και είναι εύκολο ως προς τη λειτουργία του.
Η δυνατότητα διαμόρφωσης και προγραμματισμού του κατάλληλου λογισμικού, επιτρέπει την δυναμική αλλαγή ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Κατά συνέπεια, οι ιδιοκτήτες έχουν το μέγιστο όφελος με χαμηλό κόστος από το σύστημα κατά τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης.
Στις εφαρμογές αυτές συμπεριλαμβάνονται οι πρακτικές φωτισμού ψυχαγωγίας και ανάδειξης σε ένα αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Χρησιμοποιούνται σε θεματικά πάρκα και για τον εξωτερικό φωτισμό δημοσίων και εμπορικών κτιρίων, όπως εμπορικά κέντρα και καζίνο.
Το δίκτυο iCANnet της iLight μπορεί να καλύψει αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων. Στο δίκτυο μπορούν να συνδεθούν πάνω από 65.000 συσκευές και, όπου απαιτείται, μπορεί να διασυνδέεται και να χρησιμοποιεί δίκτυα Ethernet (ενσύρματα ή ασύρματα). Σε τέτοιες εφαρμογές οι πιο συνηθισμένες απαιτήσεις είναι ο έλεγχος σεναρίων φωτισμού με ελεγκτές DMX512, η χρήση ελεγκτών iCAN και ο έλεγχος συστοιχιών LED.
Είναι δυνατή η συνεργασία με κάθε είδους συσκευές, από MIDI, Radio Modems, RS232, RS485, καθώς και αναλογικούς ελεγκτές.
Οι ιδιοκτήτες των "έξυπνων σπιτιών" έχουν ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για ολοκληρωμένο έλεγχο των κατοικιών τους. Με τις επεκτάσιμες λύσεις των προϊόντων iLight, ο έλεγχος του φωτισμού των ηλεκτρικών κουρτινών & περσίδων, των οπτικοακουστικών μέσων, της θέρμανσης, του κλιματισμού καθώς και η συνεργασία με τα συστήματα ασφαλείας και τα διάφορα υδραυλικά συστήματα αποτελούν μέρος των δυνατοτήτων μας. Επιπλέον οι έγχρωμες LCD οθόνες αφής, που προσφέρονται σε μια πραγματικά προσιτή τιμή, παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τον έλεγχο κάθε συστήματος στο σπίτι.
Ο τρόπος διανομής των επεξεργασμένων δεδομένων μέσω του δικτύου iCAN εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος αγοράς. όταν απαιτείται η συνεργασία με άλλα κεντρικά συστήματα ελέγχου όπως Creston η AMX, η iLight προσφέρει μια σειρά από επιλογές για την αποτελεσματική αλληλοεπικοινωνία.
Τα υλικά iLight μπορούν να συνδεθούν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά με άλλα συστήματα διαχείρισης των κτιρίων σε θέματα, συναγερμού, πυρκαγιάς και ασφάλειας.
Η iLight προσφέρει μια σειρά επιλογών από απλές ψηφιακές εισόδους μέχρι ξεχωριστά υλικά και λογισμικό για την επικοινωνία με άλλα δίκτυα. Τα πρωτόκολλα με τα οποία υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας είναι τα Ethernet, KNX, CAN, RS232 και RS485. Επιπλέον προσφέρεται μια σειρά από έξυπνες και προγραμματιζόμενες συσκευές που δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας αλληλουχίας σεναρίων (sequence) και λογικού ελέγχου.
Σε χώρους με υψηλές προδιαγραφές όπως αίθουσες συνεδριάσεων, η iLight μπορεί να προσφέρει λύσεις αντίστοιχες με τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στο "έξυπνο σπίτι" όπως έλεγχο οπτικοακουστικών συστημάτων, φωτισμού και ηλεκτροκίνητων περσίδων για την απόλυτα επαγγελματική παρουσίαση.

Δ Ι Α Γ Ρ Α Μ Μ Α - Δ Ι Κ Τ Υ Ο Υ

Σε ένα ενιαίο δίκτυο iCAN μπορούν να συνδεθούν μέχρι 65 000 συσκευές. Η κατανεμημένη διαχείριση της πληροφορίας καθιστά το σύστημα πραγματικά επεκτάσιμο. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το τι μπορεί να προστεθεί στο σύστημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο είδος κεντρικής μνήμης, μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν στοιχεία ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Εφαρμογές:
 • Ethernet
 • DSI
 • DALI
 • EIB-KNX
 • CAN
 • RS232
 • RS485
 • Συνδεσιμότητα
 • DMX
 • MIDI
 • Ethernet
 • Για την υλοποίηση του δικτύου χρησιμοποιείται το τυποποιημένο καλώδιο UTP Cat.5 με συνολικό μήκος έως και 1 Km μεταξύ των κόμβων.

  Το ευρύ φάσμα των προϊόντων iLight περιλαμβάνει ελεγκτές, interfaces και περιφερειακά που παρέχουν λύσεις ελέγχου σε όλες τις οικιακές, εμπορικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Έχουν ληφθεί υπ'όψην όλα τα γνωστά πρωτόκολλα επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία του συστήματος iLight με άλλα στοιχεία ελέγχου σε μια εγκατάσταση.

  Download Product Catalog...